Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Entrika (Arbitrage) Filmi Konusu

Entrika (Arbitrage) Filmi Konusu
 

2012, ABD yapımı, gerilim ve dram tarzında, 100 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 11 Ocak 2013 olan filmdir. Entrika (Arbitrage) filmi konusu 60 yaşındaki milyarder işadamı Robert Miller’in metresi ile geçirdiği trafik kazası sonucu metresinin ölmesi ve kendisinin kurtulması ile başlayan olaylara dayanıyor. Robert Miller bu olayı örtbas etmek için bir plan yapıyor ve uygulamaya geçiyor. Ancak işler pekte milyoner işadamının istediği gibi gitmiyor. Ayrıca bu olay dışında ticari işleride iyiye gitmeyen Robert Miller bu durumdan kurtulmak için çeşitli entrikalar çeviriyor.
 

Entrika (Arbitrage) Filmi Fragmanı İzle


 


Entrika (Arbitrage) filmi yönetmeni Nicholas Jarecki, senaristi Nicholas Jarecki, başlıca oyuncuları Richard Gere (Robert Miller), Susan Sarandon (Ellen Miller), Tim Roth (Bryer), Brit Marling (Brooke Miller), Laetitia Casta (Julie Cote), Nate Parker (Jimmy Grant), Stuart Margolin (Syd Felder), Chris Eigeman (Gavin Briar), Graydon Carter (James Mayfield), Bruce Altman (Chris Vogler)’dır. Entrika (Arbitrage) filmi vizyon tarihi 11 Ocak 2013’dir.

Hiç yorum yok: