Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Efsane Beşli (Rise of the Guardians) Animasyon Filmi Konusu

Efsane Beşli (Rise of the Guardians) Animasyon Filmi Konusu
 

2012, ABD yapımı, animasyon ve macera tarzında, 97 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 11 Ocak 2013 olan filmdir. Efsane Beşli (Rise of the Guardians) animasyon filmi konusu efsane beşliyi oluşturan Kuzey “Noel Baba”, Paskalya Tavşanı, Diş Perisi, Uyku Perisi ve Jack Froust’un dünyada kötülüğü hakim kılmak için uğraşan kötü güç Pitch ile olan mücadelesine dayanıyor. Kahramanlarımız tüm dünya çocuklarını kurtamak için kıyasıya bir mücadelenin içerisine giriyor.
 

Efsane Beşli (Rise of the Guardians) Animasyon Filmi Fragmanı İzle


  

Efsane Beşli (Rise of the Guardians) animasyon filmi yönetmeni Peter Ramsey, senaristi David Lindsay-Abaire, başlıca oyuncuları Chris Pine, Alec Baldwin, Hugh Jackman, Isla Fisher, Jude Law’dır. Efsane Beşli (Rise of the Guardians) filmi vizyon tarihi 11 Ocak 2013’dir. Çekimleri için 145 milyon dolar harcanan efsane beşli filmi şuana kara 250 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir.

Hiç yorum yok: