Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Sen Dünyaya Gelmeden (Twice Born) Filmi Konusu

Sen Dünyaya Gelmeden (Twice Born) Filmi Konusu
 

2012, İspanya, Hırvatistan, İtalya ortak yapımı, dram tarzında, 127 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 14 Aralık  2012 olan filmdir. Sen Dünyaya Gelmeden (Twice Born) filmi konusu Bosna savaşı ve savaşın sonsuza kadar ayırdığı iki sevgilinin ve sonrasında dünyaya gelen bir çocuğun hikayesine dayanıyor. Birbirlerine delicesine aşık olan Gemma ve Diego Bosna savaşı sırasında ayrılıyorlar ve Diego savaşta ölüyor. Gemma hamile ve bir erke çocuk dünyaya getiriyor. Savaş bitip sular durulduğunda Gemma oğlununda alarak mutlu ve aşk dolu günler geçirdiği Saraybosna’ya geri dönüyor ve Dieogo’dan bir iz bulmaya çalışıyor.
 

Sen Dünyaya Gelmeden (Twice Born) Fragmanı İzle


 


Sen Dünyaya Gelmeden (Twice Born) filmi yönetmeni Sergio Castellitto, senaristi Sergio Castellitto,  başlıca oyuncuları Penelope Cruz, Emile Hirsch, Mira Furlan, Sergio Castellitto, Saadet Işıl Aksoy, Branko Djuric, Isabelle Adriani, Juan Carlos Vellido, Luna Mijovic, Adnan Haskovic, Sanja Vejnovic’dır. Sen Dünyaya Gelmeden (Twice Born) filmi vizyon tarihi 14 Aralık 2012’dir.

Hiç yorum yok: