Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Hobbit Beklenmedik Yolculuk Filmi Konusu

Hobbit Beklenmedik Yolculuk Filmi Konusu

 

Hobbit Beklenmedik Yolculuk yönetmenliğini Peter Jackson’ın, senaristliğini Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson, Guillermo del Toro’nun yaptığı ülkemizde vizyon tarihi 14 Aralık 2012 olan fantastik macera tarzındaki, çekimleri için 300 milyon dolar harcanan 169 dakika gibi uzun bir süreye sahip filmdir.


Film ünlü İngiliz yazar J. R. R. Tolkien’in The Hobbit adlı romanından beyaz perdeye uyarlanmıştır. Yüzüklerin Efendisi film serisininde aynı yazara ait romanlardan uyarlanmıştır. The Hobbit romanı Yüzüklerin Efendisi serisinden daha önce yayınlanmış ve filmlerde geçen olayların öncesine dayanmaktadır.
 




Hobbit Beklenmedik Yolculuk filmi konusu The Shire’da sakin ve mutlu bir hayat süren Bilbo’nun büyücü Gandalf’ın ziyareti ile değişen hayatına dayanıyor. Bilbo bir anda kendini 13 cüceden oluşan bir grubun üyesi olarak bulur. Kahraman Thorin tarafından yönetilen savaşçı grup Erebor’un Cüce Krallığını Ejder Smaug’dan kurtarmak için bir dizi tehlikeli maceranın içerisinde yer alacaklardır.

 

Hobbit beklenmedik yolculuk filmi 28 Kasım 2012 tarihinde Wellington’da gerçekleştirilecek gösterim ile ilk defa izleyici karşısına çıkacak ve 14 Aralık 2012 tarihinde tüm dünyada vizyona girecektir. Amerika Birleşik Devletleri ve Yeni Zellenda ortak yapımı olan filmin geçimlerinin bir bölümü Yüzüklerin Efendisi filminde olduğu gibi Yeni Zelllanda da gerçekleştirilmiştir.  




Hobbit Beklenmedik Yolculuk filmi oyuncuları Martin Freeman (Bilbo Baggins), Ian McKellen (Gandalf), Richard Armitage (Thorin Oakenshield), James Nesbitt (Bofur), Ken Stott (Balin), Cate Blanchett (Galadriel), Ian Holm (Yaşlı Bilbo Baggins), Christopher Lee (Saruman), Hugo Weaving (Elrond), Elijah Wood (Frodo Baggins), Andy Serkis (Gollum), Graham McTavish (Dwalin), Aidan Turner (Kili), Dekan O'Gorman (Fili), Mark Hadlow (Dori), Jed Brophy (Nori), Adam Brown (Ori), John Callen (Oin), Peter Hambleton (Gloin), William Kircher (Bifur), Stephen Hunter (Bombur), Jeffrey Thomas (Thror), Mike Mizrahi (Thrain)’dir.

 

 

Hiç yorum yok: