Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Pi'nin Yaşamı (Life of Pi) Filmi Konusu

Pi'nin Yaşamı (Life of Pi) Filmi Konusu
 

2012, ABD yapımı, dram ve macera tarzında, 127 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 28 Aralık  2012 olan filmdir. Pi'nin Yaşamı (Life of Pi) filmi konusu Hindistan’ın cennet köşelerinden Pondicherry’de mutlu bir hayat süren Pi Patel’in ailesinin aldığı karar ile Kanada’nın Montreal şehrine gitmek için yaptıkları deniz yolculuğu ve yolculuk sırasında Pi’nin yaşadığı dramatik maceraya dayanıyor. Ailesi ile Hindistan’da bir hayvanat bahçesi işleten Pi, hayvanat bahçesinin Kanada’ya taşınma kararı ile tüm hayvanların gemiye yükleyip bir deniz yolculuğuna çıkıyorlar. Ancak yolculuk umdukları gibi geçmiyor ve gemileri korkunç bir fırtınada batıyor. Fırtına sonrası yalnızca Pi ve bir filika içerisinde bir Kaplan, bir orangutan, bacağı kırılmış bir zebra ve bir sırtlan kurtuluyor. Sonrasında 16 yaşındaki Pi’yi Pasifik Okyanusunda zorlu ve macera dolu bir yolculuk bekliyor. Film Yann Martel’in 2001 yılında çıkardığı çok satan kitabı Life of Pi (Pi’nin Yaşamı) dayanarak beyazperdeye uyarlamıştır.
 

Pi'nin Yaşamı (Life of Pi) Fragmanı İzle


 

Pi'nin Yaşamı (Life of Pi) filmi yönetmeni Ang Lee, senaristi David Magee, başlıca oyuncuları Suraj Sharma (Pi Patel), Irrfan Han, Ayush Tandon, Gautam Belur, Tabu, Adil Hussain, Gérard Depardieu, Po-Chieh Wang, Rafe Spall, Shravanthi Sainath, Andrea Di Stefano, Vibish Sivakumar Ravi, Mohamed Abbas Khaleeli, Ayan Khan’dır. Pi'nin Yaşamı (Life of Pi) filmi vizyon tarihi 28 Aralık 2012’dir. Pinin yaşamı filmi için 120 milyon dolar bütçe harcanmış ve şuana kadar 250 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir.

Hiç yorum yok: