Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

HTR2B Dönüşüm Filmi Konusu

HTR2B Dönüşüm Filmi Konusu
 

2012, Türk yapımı, korku ve gerilim tarzında,  90 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 28 Aralık 2012 olan filmdir. HTR2B Dönüşüm filmi konusu ormanın derinliklerinde ilaçların insanlar üzerindeki etkilerini araştıran bir laboratuvarda dönüşüm geçirmiş olan kobay insanların laboratuvardan kaçması ve orman içerisindeki evlerinde sakin ve mutlu bir yaşam süren insanlara korku salmalarına dayanıyor. Türk korku filmleri serisine yeni bir bakışaçısı getirecek olan htr2b dönüşüm filmi bakalım izleyiciden beklediği ilgiyi görebilecek mi? Türk korku filmlerinden hoşlalan kişiler “HTR2B Dönüşüm” filmini izlemek için tercih edebilirler.
 

HTR2B Dönüşüm Fragmanı İzle


  

HTR2B Dönüşüm filmi yönetmeni Osman Evren Tolga, senaristi Osman Evren Tolga, başlıca oyuncuları Teoman Kumbaracıbaşı (Kerim), Serkan Altunorak (Ozan), Şamil Kafkas (Erdal), Canan Naktal (Duygu), Veda Yurtsever İpek (Özge), Ahmet Somers (Mehmet), Damla Özen (Seda), Tuğrul Tülek (Tayfun), Kübra Efe (Ceren), Mesut Özkeçeci (Orhan), Kutay Sandıkçı (Haydar), Ayşegül Yazmacı (Didem), Pervin Bağdat (Aslı), Sabri Güleç (Cem)’dır. HTR2B Dönüşüm filmi vizyon tarihi 28 Aralık 2012’dir.

Hiç yorum yok: