Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Kibarca Öldürmek (Killing Them Softly) Filmi Konusu

Kibarca Öldürmek (Killing Them Softly) Filmi Konusu

 

2012, ABD yapımı, gerilim ve polisiye tarzında, 97 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 21 Aralık  2012 olan filmdir. Kibarca Öldürmek (Killing Them Softly) filmi konusu büyük bir poker partisini soyan kişileri yakalamak için peşlerine takılan Brad Pitt’in canlandırdığı “Kibar Kiralık Katil” Jackie Cogan hikayesine dayanıyor. Aksiyon tarzında filmleri seven kimseler ve Brad Pitt hayranlarının mutlaka görmesi gereken bir film “Kibarca Öldürmek (Killing Them Softly)”. 15 milyon dolar bütçe ile çekilen film, şuana kadar 30 milyon dolar gişe hasılatı elde etti.
 

Kibarca Öldürmek (Killing Them Softly) Fragmanı İzle


 
 

Kibarca Öldürmek (Killing Them Softly) filmi yönetmeni Andrew Dominik, senaristi Andrew Dominik, başlıca oyuncuları Brad Pitt, Scoot McNairy, Ben Mendelsohn, Richard Jenkins, James Gandolfini, Ray Liotta, Sam Shepard, Slaine, Vincent Curatola, Max Casella, Trevor Long’dır. Kibarca Öldürmek (Killing Them Softly) filmi vizyon tarihi 21 Aralık 2012’dir.

Hiç yorum yok: