Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Cherry'nin Hikayesi (About Cherry) Filmi Konusu

Cherry'nin Hikayesi (About Cherry) Filmi Konusu

 

2012, ABD yapımı, dram tarzında, 102 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 21 Aralık  2012 olan filmdir. Cherry'nin Hikayesi (About Cherry) filmi konusu 18 yaşındaki Angelina’nın hiçbirşeyin yolunda gitmediği bir hayattan kurtulmak için aradığı çıkış yollarına dayanıyor. Angelina yaşadığı şehri değiştirerek yeni bir başlangıç peşinde koşsada çalıştığı striptiz kulüpte tanıştığı bir avukta kendisini porno sektörü ile tanıştırıyor. Dram tarzında filmleri seven kimseler için güzel vakit geçirmek amacıyla seyredilebilecek bir film “Cherrynin Hikayesi (About Cherry).”
 

Cherry'nin Hikayesi (About Cherry) Fragmanı İzle

  

Cherrynin Hikayesi (About Cherry) filmi yönetmeni Stephen Elliott, senaristleri Lorelei Lee, Stephen Elliott, başlıca oyuncuları Ashley Hinshaw (Angelina), James Franco (Francis), Dev Patel (Andrew), Heather Graham (Margaret), Lili Taylor (Phyllis), Diane Farr (Jillian), Megan Boone (Jake), Jonny Weston, Steven Wiig, Zachary Culbertson, Ernest Waddell (Vaughn)’dır. Cherrynin Hikayesi (About Cherry) filmi vizyon tarihi 21 Aralık 2012’dir.

Hiç yorum yok: