Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Aşk (Amour, Love) Filmi Konusu

Aşk (Amour, Love) Filmi Konusu
 

2012, Avusturya, Fransa ve Almanya ortak yapımı, dram tarzında, 127 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 28 Aralık 2012 olan filmdir. Aşk (Amour, Love) filmi konusu mutlu ve güzel bir emeklilik hayatı bir arada bir ömür geçirmiş ve çok mutlu olmuş Georges ve Anne’nin birdenbire altüst olan hayat hikayesine dayanıyor. Anne’nin geçirdiği kriz ve sonrasında başından alt sıkmının felç olması ile başlayan süreç özellikle Georges için yeni bir sınav haline dönüşüyor. Georges bu zorlu sınavda yıllardır kalbinin karptığı Anne’ye olan aşkı ile başa çıkmaya çalışıyor. Ve aşk bu şekilde daha anlamlı bir hal alıyor.
 

Aşk (Amour, Love) Fragmanı İzle


 

Aşk (Amour, Love) filmi yönetmeni Michael Haneke, senaristi Michael Haneke, başlıca oyuncuları Jean-Louis Trintignant, Emmanuelle Riva, Isabelle Huppert, Alexandre Tharaud, William Shimell, Ramon Agirre, Rita Blanco, Carole Franck, Dinara Droukarova, Laurent Capelluto, Jean-Michel Monroc, Suzanne Schmidt, Walid Afkir, Damien Jouillerot’dır. Aşk (Amour, Love) filmi vizyon tarihi 28 Aralık 2012’dir.

Hiç yorum yok: