Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Anna Karenina Filmi Konusu

Anna Karenina Filmi Konusu
 

2012, İngiltere yapımı, dram tarzında, 130 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 28 Aralık  2012 olan filmdir. Anna Karenina filmi konusu Dünya klasikleri arasına girmiş olan Tolstoy’un muhteşem eseri Anna Karenina’nın beyazperdeye 2012 yapımı uyarlamasına dayanıyor. Herkesin gözleri önünde yaşanan yasak bir aşk ve bu aşk karşısında toplumun tavrı filmin ana konusunu oluşturuyor. Tesadüf eseri karşılaşan toplumun üst tabakasında yer alan Anna Karanina ve genç subay Vronsky arasında başlayan gizli aşk kısa zamanda büyük bir skaldala dönüşür. Anne Karanina filmi için 31 milyon euro bütçe harcanmış ve şuana kadar 25 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir.
 

Anna Karenina Fragmanı İzle


 

Anna Karenina filmi yönetmeni Joe Wright, senaristi Tom Stoppard, başlıca oyuncuları Keira Knightley, Jude Law, Aaron Taylor-Johnson, Kelly Macdonald, Matthew Macfadyen, Domhnall Gleeson, Ruth Wilson, Alicia Vikander, Olivia Williams, Michelle Dockery, Emily Watson, Holliday Grainger, Shirley Henderson, Bill Skarsgard, Cara Delevingne’dır. Anna Karenina filmi vizyon tarihi 28 Aralık 2012’dir.

Hiç yorum yok: