Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Tetikçiler (Looper) Filmi Konusu

Tetikçiler (Looper) Filmi Konusu
 

2012, ABD yapımı, aksiyon, bilimkurgu ve suç tarzında, 118 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 12 Ekim 2012 olan filmdir. Tetikçiler (Looper) filmi konusu zamanda yolculuğun mümkün olduğu 2077 yılında geçiyor. Mafya üyeleri hesaplaşmak istediği kimseleri 2047 yılına gönderiyor ve “Looper” adı verilen katiller onları infaz ediyor. Herşey yolunda giderken 25 yaşındaki Joseph Simmons’a öldürmesi için 55 yaşında bir kişi gönderiliyor. Ancak yaşlı adam genç Joseph Simmons’ın elinden kaçıyor. Sonrasında bir kaçma kovalama başlıyor. Sonuçta yaşlı adam genç Joseph Simmons’un tahmin edemediği bir kişi olarak karşımıza çıkıyor.
 

Tetikçiler (Looper) Fragmanı İzle


 
 

Tetikçiler (Looper) filmi yönetmeni Rian Johnson, senaristi Rian Johnson, başlıca oyuncuları Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt, Emily Blunt, Paul Dano, Xu Qing, Noah Segan, Jeff Daniels, Piper Perabo, Garret Dillahunt’dur. Tetikçiler (Looper) filmi vizyon tarihi 12 Ekim 2012’dir. Filmin çekimleri için 60 milyon dolar harcanmıştır.

Hiç yorum yok: