Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Hayatımın Kararı (Tot Altijd, Time of My Life) Filmi Konusu

Hayatımın Kararı (Tot Altijd, Time of My Life) Filmi Konusu

 

2012, Belçika yapımı, dram tarzında, 119 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 5 Ekim 2012 olan filmdir. Hayatımın Kararı (Tot Altijd, Time of My Life) filmi konusu çocukluklarından beri birarada yaşayan dört arkadaştan Mario’nun MS hastası olması ve sonrasında Belçika’da ötenazi kanununun çıkması için gösterdiği çabalara dayanıyor. Mario parlak bir politikacı olmak için çabalarken MS hastası olduğunu öğreniyor ve gençlik arkadaşları Thomas, Lynn ve Speck ile ötenazinin yasal bir hak olması için çabalıyor. Film bu hikaye üzerine kuruluyor.
 

Hayatımın Kararı (Tot Altijd, Time of My Life) Fragmanı İzle


  

Hayatımın Kararı (Tot Altijd, Time of My Life)  filmi yönetmeni Nic Balthazar, senaristi Nic Balthazar, başlıca oyuncuları Koen De Graeve, Geert Van Rampelberg, Lotte Pinoy,  Iwein Segers, Viviane De Muynck, Michel Van Dousselaere, Eva Van Der Gucht, Ben Segers, Bir Miller, Felix Maesschalck, Lucas Vandervost’dur. Hayatımın Kararı (Tot Altijd, Time of My Life) filmi vizyon tarihi 12 Ekim 2012’dir. Hayatımın Kararı (Tot Altijd, Time of My Life) filmi Mario Verstraete gerçek hayat hikayesine dayanmaktadır.

Hiç yorum yok: