Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Başka Bir Kadın (La Vie D'une Autre, The Life of Another) Filmi Konusu

Başka Bir Kadın (La Vie D'une Autre, The Life of Another) Filmi Konusu
 

2012, Fransa, Belçika, Lüksemburg ortak yapımı, romantik ve dramatik komedi tarzında, 97 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 12 Ekim 2012 olan filmdir. Başka Bir Kadın (La Vie D'une Autre, The Life of Another) filmi konusu 29. doğum günü kutlamasında sonra sevgilisi ile birlikte uykuya dalan Marie uyandığında kendisini 10 yaşında bir çocuğu olan, orta yaşlı, zengin iş kadı olarak bulmasına dayanıyor. Marie bir yandan bu değişikliklere ayak uydurmaya çalışırken bir yandanda sevgilisi ile düşman olmasının altında yatan gerçekleri aramaya çalışıyor. Film 2007 yılında çıkan, yazar Frédérique Deghelt’in kitabından beyazperdeye uyarlandı.
 

Başka Bir Kadın (La Vie D'une Autre, The Life of Another) Filmi Fragmanı İzle


  

Başka Bir Kadın (La Vie D'une Autre, The Life of Another) filmi yönetmeni Sylvie Testud, senaristi Sylvie Testud, Claire Lemarechal, başlıca oyuncuları Juliette Binoche, Mathieu Kassovitz, Aure Atika, Daniele Lebrun, Vernon Dobtcheff, Nicolas Carpentier, Yvi Dachary-Beon, François Berléand, Marie-Christine Adam, Nilton Martins, Dean Constantin Gaigani, Jean-Michel Nepper, Massimo Brancatelli’dir. Başka Bir Kadın (La Vie D'une Autre, The Life of Another) filmi vizyon tarihi 12 Ekim 2012’dir.

Hiç yorum yok: