Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Reçel Görmek veya Yemek

Rüyada Reçel Görmek veya Yemek

 
Rüyada reçel görmek ya da yemek yakın zamanda mutluluk verecek güzel habere, mutluluğa, bolluk ve refaha işaret eder. Rüyada reçel binbir zahmet ve zorlukla kazanılacak paraya işaret eder.  
 

Rüyada reçel yediğini görmek yapacağınız işlerini çok karlı geçeceğine işaret edebilir. Rüyada reçel yapmak mutlu havadisler almaya delalet eder.

 

Rüyada reçel yemek hoş sürprizlerle karşılaşmaya ve güzel yolculuklara çıkmaya işaret edebilir. Rüyada reçel satın almak evlenme ile yorumlanabilir. Rüyada içinde reçel olan kavanoz görmek sevince işaret eder.

 

Rüyada reçel görmek, rüyada tabirleri reçel, rüyada reçel yediğinizi gördüyseniz, rüyada çilek reçeli görmek, rüyada reçel, rüyada reçel yemek, rüyada reçel yediğini görmek, yapmak, pişirmek.

 

Rüyada reçel görmek ve yemek mutluluk ve refah hali olarak ifade edilebilir. Rüyada reçel önemli miktarda paraya işaret edebilir. Bazen rüyada reçel görmek meşekkat ve zorluk ile kazanılan paraya delalet edebilir.

Hiç yorum yok: