Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Gölgede Dans (Shadow Dancer) Filmi Konusu

Gölgede Dans (Shadow Dancer) Filmi Konusu
 

2012, İngiltere, İrlanda ortak yapımı, gerilim ve dram tarzında, 101 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 5 Ekim 2012 olan filmdir. Gölgede Dans (Shadow Dancer) filmi konusu tamamlanamamış bir bombalama deneyiminde sonra ajanların eline düşen Colette McVeigh’ın yaşamak için muhbir olmak zorunda kalmasına dayanıyor. IRA üyesi olarak ses getirecek eylemler yapmak isterken yakalanan Colette, İngiliz gizli servisi için muhbirlik yapmaya başlar. Film yazar Tom Bradby’in aynı adlı kitabından beyazperdeye uyarlandı.   
 

Gölgede Dans (Shadow Dancer) Filmi Fragmanı İzle


 

Gölgede Dans (Shadow Dancer) filmi yönetmeni James Marsh, senaristleri James Marsh, Tom Bradby, başlıca oyuncuları Clive Owen, Andrea Riseborough, Gillian Anderson, Aidan Gillen, Domhnall Gleeson, Brid Brennan, David Wilmot, Stuart Graham’dır. Gölgede Dans (Shadow Dancer) filmi ilk gösterimi Sundance Film Festivalinde 24 Ocak 2012 tarihinde yapılmıştır. Film Birleşik Krallık’ta 24 Ağustos 2012 tarihinde vizyona girmiştir. Gölgede Dans (Shadow Dancer) filmi vizyon tarihi 5 Ekim 2012’dir.

Hiç yorum yok: