Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Vikingler Efsanesi Thor Animasyon Filmi

Vikingler Efsanesi Thor  Animasyon Filmi


2011 İzlanda yapımı, animasyon komedi tarzında, ülkemizde 10 Ağustos 2011 tarihinde gösterime girecek olan filmdir. Viking Efsanesi Thor filmi konusu İskandinav Mitolojinde gök tanrısı olan Thor’un hikayelerine dayanmaktadır. Viking Efsanesi Thor İzlanda’da yapılan ilk animasyon filmidir.
 

Vikingler Efsanesi Thor Animasyon Filmi



Viking Efsanesi Thor filmi yönetmenleri Oskar Jonasson, Toby Genkel, Gunnar Karlsson’dır. Film Friðrik Erlingsson tarafından yazılmıştır. Orijinal dili İzlandaca olan animasyon 14 Ekim 2011 tarihinde vizyona girmiştir.



Viking teması ve animasyon tarzındaki filmleri seven izleyiciler ve özellikle çocuklar için Vikingler Efsanesi Thor izle nesi bir animasyon olarak karşımıza çıkıyor. Vikingler efsanesi thor izle, Legends of Valhalla Thor izle, Thor izle, Vikingler efsanesi thor konusu, thor konusu, Viking efsanesi thor filmi izle, Legends of Valhalla Thor filmi izle, Thor filmi izle, Thor Viking efsanesi izle.    

Hiç yorum yok: