Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Savaşın Çiçekleri (The Flowers of War) Filmi Konusu

Savaşın Çiçekleri (The Flowers of War) Filmi Konusu



2011, Çin yapımı, 146 dakikalık, tarihsel drama ve savaş tarzında ülkemizde 24 Ağustos 2012 tarihinde vizyona girecek olan filmdir. Savaşın Çiçekleri (The Flowers of War) filmi konusu 1937 yılında meydana gelen İkinci Çin Japon Savaşı sırasında Japonların Çin’in başkenti Nanjing işgale etmesine dayanıyor. Filmde John Miller(Christian Bale) Çin’in başkenti Nanjing’de bulunan Manastıra ölen manastır başrahibinin cenaze törenini yapmak için gelir ve kısa süre sonra Japon askerleri Nanjing’i işgal eder. Sonrasında John Miller(Christian Bale) manastıra sığınan kız öğrencileri korumak için çaba gösteriyor. Bu sırada manastıra sığınan fahişelerle de uğraşmak zorunda kalır.


Savaşın Çiçekleri  (The Flowers of War) Filmi Fragmanı İzle



Savaşın Çiçekleri  (The Flowers of War) filmi yönetmeni Zhang Yimou, senaristi Liu Heng, film Yan Geling tarafından yazılan 13 Flowers of Nanjing kitabından beyaz perdeye uyarlamış. Savaşın Çiçekleri (The Flowers of War) filmi oyuncuları Christian Bale, Ni Ni, Zhang Xinyi, Tong Dawei, Atsuro Watabe, Shigeo Kobayashi, Cao Kefan’dır. Film için 94 milyon dolarlık bir bütçe harcanmış ve şimdiye kadar 95 milyon dolarlık gişe hasılatı elde edilmiştir. Savaşın Çiçekleri  (The Flowers of War) filmi 16 Aralık 2011 tarihinde Çin’de, 21 Aralık 2011 tarihinde New York’da vizyona girmiştir. Christian Bale hayranları Savaşın Çiçekleri  (The Flowers of War) filmini kaçırmayacaktır. Ayrıca savaş filmlerinden hoşlanan izleyicilerin mutlaka izlemesi gereken bir filmdir.

Hiç yorum yok: