Rüyada Kendini Çıplak Görmek

Rüyada Kendini Çıplak Görmek



Rüyada kendini çıplak görmek her türlü dert ve tasada kurtulmak işarettir. Töhmet altında olan kimse için bundan kurtulmaya, üzüntü ve sıkıntıda olan için ferah ve sevince, ibadet ehlinin çıplak görünmesi amellerinin güzelliğine, ayıp yerleri görünerek bundan utanan kimse için pişmanlık verecek bir şeye işaret eder.

 

Hastanın kırımızı, siyah veya sarı renk elbisesini çıkararak çıplak kalkası hastalıktan kurtulmasına, kadının siyah elbiseden soyunması kederden sonra sevinç ve aydınlığa, erkeğin soyunması hacca gitmeye, soyunmak bazen yeni elbise giymeye delalet eder.



Rüyada kıyafetlerinin çıkardığını gören kimse, görünüşte dost görünen ve düşmanlığını gizleyen bir düşmanı olduğunu anlar. Rüyada bir mecliste çıplak olduğunu gören kimsenin rezil ve rüsvaya olmasına işarettir.



Rüyada çıplak olduğunu, halktan da utandığını ve kendisini örtecek bir şey aradığını ancak bir şey bulamadığını gören kimse, zarara uğrar ve fakiri olur. Halkın kendisinin avret yerlerine baktıklarının gören kimse, devlet hizmetinde varsa, rütbe ve makamından aynıdır. Hasta olan kimse, sarı renkli bir elbisesini çıkardığını görse, o kimsenin iyileşmesine işarettir. Kırmızı ve siyah elbiseden soyunmanın tabiri de böyledir.



Bazı tabirciler, çıplak olmayı itham kurtulmak şeklinde yorumladılar. Rüyada tek avret yerleri kapalı olduğu halde görülen ölü sahi, dünyada seven gittiği halde cennetin nimetleriyle nimetleneceğine işarettir. Üzgün ​​bir kimse, rüyada çıplak görülse, o kimse üzüntü ve kederinden kurtulur. İbadet ehli olan kişiler için rüyada çıplak olmak onulan dindarlığın ve çok hayır yapmalarına işarettir.



Rüyada çıplak olduğunuzu görürseniz, bu, mantıksız davranışlarınızda dolayı bazı skandallara karışacağınız anlamına gelir. Başka insanların çıplak olduğunu görmek ise, insanların size kötülük yapacağı anlamına gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder