amazing spider man izle

Amazing Spider Man izle




Amazing Spider Man 136 dakikalık Amerikan yapımı ülkemizde 6 Temmuz 2012 tarihinde gösterime giren filmin yönetmen koltuğunda Marc Webb’i var. Örümcek Adam rolünde ise Tobey Maguire yerine Adrew Garfield yer alıyor.

İnanılmaz Örümcek Adam filminde Peter Parker gerçek ailesi tarafından terkedilmiş lise çağında bir genç olarak karşımıza çıkıyor. Ailesi terkettiği için örümcek adam dayısı ve yengesi tarafından büyütülüyor. Filmde İçine kapanık ve sosyal hayatı zayıf olan Peter Parker Gwen Stacy'ye aşıktır.

Örümcek Adam Peter Parker bir gün babasından kalan bir çanta bulur. Bulduğu çantadan sonra anne ve babası ile ilgili gerçekleri araştırmaya başlar. Yaptığı araştırmalar sonrasında Oscorp şirketi ve babasının eski ortağı Dr. Curt Connor’ın laboratuvarı karşısına çıkıyor. Örümcek Adam Dr. Connor’un karanlık yüzü ile karşılaşır. Peter Parker güçlerini kullanarak hayatını değiştirecek bir karar alır ve kahraman olmayı tercih eder.

İnanılmaz Örümcek Adam filminde ‘Aşkın 500 Günü’ filminide yöneten ünlü yönetmen Marc Webb'in yönetti ve daha önce çekilen ve büyük izleyici toplayan Örümcek Adam filmlerinin de senaryo grubunda bulunan Alvin Sargent, Steve Kloves ve James Vanderbilt'in  filmin senaryosunu yazdı.  İnanılmaz Örümcek Adam filmde; Andrew Garfield Peter Parker (Örümcek Adam), Emma Stone Gwen Stacy, Rhys Ifans Dr. Connors, Martin Sheen Ben Amca, Sally Field May Hala, Denis Leary de George Stacy’i rolünde izleyici karşısına çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder