Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Grinin 50 Tonu Filmi Konusu


Grinin 50 Tonu Filmi Konusu


2015, ABD yapımı, romantik drama, erotik tarzında, 110 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 13 Şubat 2015 olan filmdir. Grinin 50 Tonu filmi konusu; Erika Leonard James adlı ünlü İngiliz yazarın aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan filmde üniversitede edebiyat okuyan genç ve güzel Anastasia Steele ve karizmatik, yakışıklı ve başarılı iş adamı Christian Grey arasındaki duygusal ve cinsel ilişki ön plana çıkartılıyor. Christian Grey ile röportaj yapmaya giden Anastasia karşısında bulduğu yakışıklı ve zengin adamın cazibesine başlangıçta karşı koymaya çalışsa da sonrasında onun akımına kapılacak ve hiç bilmediği duyguları yaşamaya başlayacaktır.


Grinin 50 Tonu Filmi Fragmanı İzle


 
 
 
Grinin 50 Tonu filmi yönetmeni Sam Taylor-Johnson, Erika Leonard James çok satan Grinin 50 Tonu adlı kitabından senaryoya uyarlayan Kelly Marcel, Mark Bomback, başlıca oyuncuları Jamie Dornan (Christian Grey), Dakota Johnson (Anastasia Steele), Jennifer Ehle (Carla), Luke Grimes (Elliot Grey), Victor Rasuk (José Rodriguez), Max Martini (Jason Taylor), Marcia Gay Harden (Grace Trevelyan Gray), Callum Keith Rennie (Ray Steele), Andrew Airlie (Carrick Grey)’dir. Grinin 50 Tonu (Fifty Shades of Grey) filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: