Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Lucy (Luc Besson, Scarlett Johansson) Filmi Konusu


Lucy (Luc Besson, Scarlett Johansson) Filmi Konusu
 
2014, ABD, Fransa ortak yapımı, gerilim, bilimkurgu, aksiyon tarzında, 90 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 8 Ağustos 2014 olan filmdir. Lucy filmi konusu; Lucy (Scarlett Johansson), Tayvan Taipe’ide bir uyuşturucu çetesi için çalışmak zorunda kalan bir kuryedir. Bir seferinde taşıdığı uyuşturucu madde yanlışlıkla vücuduna etki eder ve Lucy’de akıl almaz değişimler yaşanır. Lucy uyuştucu madde etkisinde insanüstü güçlere sahip tam bir ölüm makinesine dönüşür. Luc Besson’un yeni filmi özellikle Scarlett Johansson hayranları tarafından dört gözle bekleniyor.
 
Lucy Filmi Fragmanı İzle

 
 
Lucy filmi yönetmeni Luc Besson, senaristi Luc Besson, başlıca oyuncuları Scarlett Johansson (Lucy), Morgan Freeman (Profesör Norman), Min-sik Choi (Mr. Jang), Amr Waked (Pierre Del Rio), Julian Rhind-Tutt (The Limey), Pilou Asbæk (Richard), Analeigh Tipton (Caroline), Nicolas Phongpheth (Jii)’dir. Lucy (Luc Besson, Scarlett Johansson) filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: