Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Galaksinin Koruyucuları Filmi Konusu


Galaksinin Koruyucuları Filmi Konusu
 
2014, ABD yapımı, macera, aksiyon, bilimkurgu tarzında, 121 dakikalık, 3 boyutlu, ülkemizde vizyon tarihi 1 Ağustos 2014 olan filmdir. Galaksinin Koruyucuları filmi konusu; Beş kişilik bir ekip, Star – Lord, silah kullanan rakun Roket, ağaç insan Groot, yeşil kadın Gamora ve Yokedici Drax. Karşılarında ise tüm dünyayı tehdit eden Ronan. Beşlimiz esrarengiz bir küreyi Ronan’ın elinden korumaya çalışacaktır. Galaksinin Koruyucuları olarak isimlendirilen bu beşli ekip tehlikeli küre ve peşlerindeki düşmanlara karşı zorlu bir mücadeleye girer.
 
Galaksinin Koruyucuları Filmi Fragmanı İzle

 
 
Galaksinin Koruyucuları filmi yönetmeni James Gunn, senaristi James Gunn, Nicole Perlman, Dan Abnett, Andy Lanning, başlıca oyuncuları Chris Pratt (Peter Quill – Star Lord), Zoe Saldana (Gamora), Vin Diesel (Groot), Karen Gillan (Nebula), Lee Pace (Ronan the Accuser), Bradley Cooper (Rocket Raccoon), Dave Bautista (Drax the Destroyer), Nathan Fillion (Monstrous Inmate), Josh Brolin (Thanos), Benicio Del Toro (Taneleer Tivan - The Collector), Laura Haddock (Meredith Quill)’dır. Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy) filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: