Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Zincirsiz (Django Unchained) Filmi Konusu

Zincirsiz (Django Unchained) Filmi Konusu
 

2012, ABD yapımı, aksiyon, western ve dram tarzında, 165 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 1 Şubat 2013 olan filmdir. Zincirsiz (Django Unchained) filmi konusu Amerikan iç savaşı yıllarından birkaç yıl öncesinde ödül avcılığı yapan Dr. King Schultz ve köle Django’nın yaşadığı maceralara dayanıyor. Dr. King Schultz eski efendisini yakalamak için Djongo’dan yardım istiyor. Bu görevin başarılması sonucunda ikili birbirinden ayrılmıyor ve yeni hedeflere yöneliyorlar. Djongo’nun ayrılmak zorunda kaldığı köle eşi Broomhilda’yı bulmak onun için bir hedef halini alıyor.   
 

Zincirsiz (Django Unchained) Filmi Fragmanı İzle


  

Zincirsiz (Django Unchained) filmi yönetmeni Quentin Tarantino, senaristi Quentin Tarantino,  başlıca oyuncuları Jamie Foxx (Django Freeman), Christoph Waltz (Dr. King Schultz), Leonardo DiCaprio (Calvin J. Candie), Kerry Washington (Broomhilda Von Shaft), Samuel L. Jackson (Stephen), Walton Goggins (Billy Crash), Dennis Christopher (Leonide Moguy), James Remar (Ace Speck-Butch Pooch), David Steen (Mr. Stonecipher), Dana Michelle Gourrier (Cora), Nichole Galicia (Sheba), Laura Cayouette (Lara Lee Candie-Fitzwilly), Ato Essandoh (D'Artagnan), Sammi Rotibi (Rodney), Clay Donahue (Fontenot), Escalante Lundy (Big Fred), Miriam F. Glover (Betina), Don Johnson (Spencer 'Big Daddy' Bennett)’dır. Zincirsiz (Django Unchained) filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: