Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Mutluluk (Glück, Bliss) Filmi Konusu

Mutluluk (Glück, Bliss) Filmi Konusu
 

2013, Almanya yapımı, dram tarzında, 112 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 25 Ocak 2013 olan filmdir. Mutluluk (Glück, Bliss) filmi konusu ülkesindeki iç savaştan kaçarak Berlin’de hayat kadını olan Irina ve sokaklarda kalan evi ve işi olmayan Kalle’nin hikâyesine dayanıyor. Mutlu olmak için kendilerine küçük bir daire ve düzenli bir iş bulan ikili mutlu olmak için fedakârlıklar yapmaya çabalarken beklenmedik olaylar mutluluklarına gölge düşürecek.
 

Mutluluk (Glück, Bliss) Filmi Fragmanı İzle


 

Mutluluk (Glück, Bliss) filmi yönetmeni Doris Dörrie, senaristi Doris Dörrie,  başlıca oyuncuları Alba Rohrwacher (Irina), Vinzenz Kiefer (Kalle), Matthias Brandt (Noah Leyden), Christina Grosse (Laura Leyden), Oliver Nägele (Bay W.), Maren Kroymann (Savcı), Petra Kleinert (Olga), Natalia Christina Rudziewicz (Olga’nın Arkadaşı)’dır. Mutluluk (Glück, Bliss) filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: