Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Parker Filmi Konusu

Parker Filmi Konusu
 

2013, ABD yapımı, gerilim, aksiyon ve suç tarzında, 118 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 25 Ocak 2013 olan filmdir. Parker filmi konusu kendine özgü kuralları olan hırsız Parker’ın yaşadığı aksiyon ve gerilim dolu maceralara dayanıyor. Parker “paraya ihtiyacı olan kimseden para çalmamak” önkoşulu ile çalışan ve belirli insanları soyan bir hırsızdır. Kendisine teklif edilen mücevher soygununu başlangıçta kabul etmesede sonrasında gelen teklifle kendini büyük bir soygun planının içerisinde buluyor.
 

Parker Filmi Fragmanı İzle


 
 

Parker filmi yönetmeni Taylor Hackford, senaristi John J. McLaughlin,  başlıca oyuncuları Jason Statham (Parker), Jennifer Lopez (Leslie Rogers), Michael Chiklis (Melander), Wendell Pierce (Carlson), Clifton Collins (Ross), Bobby Cannavale (Jake Fernandez), Patti LuPone (Ascension), Carlos Carrasco (Norte), Micah A. Hauptman (August Hardwicke), Emma Booth (Claire), Nick Nolte (Hurley), Daniel Bernhardt (Kroll)’dır. Parker filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: