Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Kelebeğin Rüyası Filmi Konusu

Kelebeğin Rüyası Filmi Konusu

 

2013, Türk yapımı, dram tarzında, 120 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 22 Şubat 2013 olan filmdir. Kelebeğin Rüyası filmi konusu 1940’lı 2. Dünya Savaşı yıllarında Zonguldak’ta aç bilaç bir şekilde yaşayan iki şairin dramatik hayat hikayesine dayanıyor. İki şair arkadaş Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu’nun romantik başlayan hikayesi dramatik sonuçlanıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat’ın iki dost şairi canlandırdığı filmde Belçim Bilgin iki arkadaşın aşık olduğu güzel kız olarak karşımıza çıkıyor. Yılmaz Erdoğan bu filmle bizim yine bazen hüzünlü, bazen romantik, bazende komik bir iki saat geçirmemizi sağlayacak. Tabiki Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat farkıyla şubat ayında güzel bir film bizi bekliyor olacak.
 

Kelebeğin Rüyası Filmi Fragmanı İzle


 
 

Kelebeğin Rüyası filmi yönetmeni Yılmaz Erdoğan, senaristi Yılmaz Erdoğan,  başlıca oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat, Belçim Bilgin, Yılmaz Erdoğan, Taner Birsel, Farah Zeynep Abdullah, Ahmet Mümtaz Taylan, İpek Bilgin, Devrim Yakut, Servet Pandur’dur. Kelebeğin Rüyası konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: