Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Umut Üzümleri Filmi Konusu

Umut Üzümleri Filmi Konusu

 

2012, Türk yapımı, dram ve komedi tarzında, 126 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi henüz belirlenmemiş olan filmdir. Umut Üzümleri filmi konusu Romanya’nın güneydoğusundaki kurak ve sert iklime sahip küçük bir köyde geçiyor. Köy sakinleri Rumen bir tüccara boçlanır ve borçlarını ödeyemez. Köye yeni gelen Fransız vatandaşı Türk öğretmen köylüleri tüccardan kurtarmak ve geleceğe umutla baklamlarını sağlamak amacıyla bağ kurma projesini hayata geçirmek için köylülerle büyük bir uğraşa giriyor.
 

Umut Üzümleri Filmi Fragmanı İzle


 

Umut Üzümleri filmi yönetmeni Tunç Okan, Fakir Baykurt’un Kaplumbağalar adlı romanından beyaz perdeye aktarılan filmin senaristi Tunç Okan, başlıca oyuncuları Ahmet Mekin, Yetkin Dikinciler, Altan Erkekli, Norina Nobashari, Barış Koçak, Elisabeth Niederer, Aziz Emre Yavuz’dır. Film 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’de 6 – 12 Ekim 2012 tarihlerinde gösterilecek. Umut Üzümleri filmi vizyon tarihi henüz belirlenmemiştir.

Hiç yorum yok: