Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Ateşin Düştüğü Yer Filmi Konusu

Ateşin Düştüğü Yer Filmi Konusu
 

2012, Türk yapımı, dram tarzında, 75 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 4 Mayıs 2012 olan filmdir. Ateşin Düştüğü Yer filmi konusu tarım işçisi olarak Muğla’ya giden baba Osman ve anne Hatice ile beş çocuklarının hikayesine dayanıyor. Ama özelllikle 17 yaşındaki kızları Ayşe hastalanınca hastaneye götüren Osman ve Hatice kızalarının hamile olduğunu öğreniyorlar. Sonrasında “töre” ve kızı öldürme planları sonucunda baba kız bir ölüm yolculuğuna çıkıyor.  

 

Ateşin Düştüğü Yer Filmi Fragmanı İzle


 
 
Ateşin Düştüğü Yer filmi yönetmeni İsmail Güneş, senaristi İsmail Güneş, başlıca oyuncuları Hakan Karahan, Elifcan Ongurlar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Abdullah Şekeroğlu’dur. Film Türkiye'nin Oscar adayı olarak belirlenmiştir. Ateşin Düştüğü Yer filmi 85. Akademi Ödüllerinde ülkemizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

Hiç yorum yok: