Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Hediye Almak ya da Vermek

Rüyada Hediye Almak ya da Vermek



Rüyada hediye almak, aşk hayatında hem de iş hayatında şanslı ve mutlu olacağınızı haber verir. Rüyada hediye vermek ferahlığa işaret eder. Hediye, birbirine dargın kişilerin barışmasına işaret eder. Ferahlığa, dostluk ve sevgiye, dargınları barışmasına, evlenmek amacıyla kız istemeye ve insanlar arasındaki dostluk ve uygun yaşamaya işaret eder. Birinden hediye almak; hayatınızda çok şanslı ve mutlu olacağınız anlamındadır.
 

Bazı tabirciler, hediye nikâhlanmak için kadın istemek şeklinde yorumluyorlar. Rüyada kendisine bir tabak içinde taze meyve gönderildiğini gören kimsenin kızına, görücü gelir. Kızı yoksa ona hediye gönderen kimse ile onun arasında dostluk ve sevgi meydana gelir.

 

Hediye "Hediyeleşin ki, birbirinizi seven" hadisi şeriflince sevgi ve dostluğa işaret eder. Birinden hediye aldığınızı gördüyseniz, bu, hem aşk hayatında hem de iş hayatında şanslı ve mutlu olacağınız anlamına gelir.
 

Rüyada hediye vermek, rüyada hediye almak, rüyada hediye görmek, rüyada hediye aldığını görmek, rüyada hediye ayakkabı almak, rüyada hediye paketi görmek, rüyada hediye almak görmek, rüyada hediye saat almak, rüyada hediye kolye almak, rüyada hediye yüzük almak, rüyada hediye vermek, rüyada hediye aldığını görmek, rüyada hediye paketi görmek, rüyada hediye almak, rüya tabirleri, rüyada tabiri hediye, rüyada hediye saat aldığını, rüya tabiri hediye, rüyada hediye kolye almak, rüyada ayakkabı hediye edilmesi, rüyada hediye aldığını görmek, rüyada hediye paketi görmek, rüyada ayakkabı hediye edildiğini görmek, rüyada ayakkabı hediye etmek.
 

Bir kişiden hediye aldığını yada hediye verdiğini göremek hem aşk hayatında hem de iş hayatında şanslı ve mutlu olacağınız anlamına gelir.

Hiç yorum yok: