Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Ayva Görmek ve Yemek

Rüyada Ayva Görmek ve Yemek

 

Rüyada ayva görmek içinde bulunulan durma göre hastalık, hastalıktan kurtuluş, yolculuk, doğum, işte başarı ve kazancı işaret eder. Ayva ağacı, faydasız bir arkadaşlığa; ayva sıkmak, kazançlı bir iş gezisi sonucunda para kazanmaya işarettir. Rüyada ayva satın aldığını gören bir kimsenin ise, çok güzel bir kızı olacağına işaret eder.

 

Rüyada ayva ağacından ayva toplamak çok seyahate çıkmaya, karlı ticaret yapmaya veya hamile kadının çok güzel yüzlü çocuk doğurmasına işaret eder. Rüyada ayva görmek hasta için sıhhate, sağlıklı kimse için hidayete, tüccar için kazanca, ham ayva hastalık ve hoş olmayan işlere, yetişkin ayva güzel, ünlü bir kadına, kadının ayva yemesi güzel bir çocuğu olmasına, ayva kompostosu ve reçeli kolay elde edilen rızka delalet eder.

 

Rüyada görülen ayva, henüz gelişmemiş iş, ileride gelecek kısmettir. Sapsarı ayva ise hastalık olarak açıklama olur. Rüyada ayva görmek zahmetli uzun bir yolculuğa ve bir rivayet göre de hayır ve menfaate, bazılarına göre de çocuğu olacağına yorumlanır. Hasta olan bir kimse rüyada ayva yediğini görse şifa bulur. Rüyada bir ayva silktiğini gören kimse ticaret maksadıyla bir yere yolculuğa çıkar ve orada çok kar eder. Bazı tabirciler, rüyada ayva görmek iyi bulmuyor.

 

Rüyada görülen ayva, hastalıktır. Hasta olan bir kimse rüyada ayva yediğini görse şifa bulur. Vali ise valiliğine dolayın amacına erişir. Sıhhat ve afiyette ise hidayete kavuşur. Tüccar ise kazanç sağlar. Rüyada bir ayva silktiğini gören kimse ticaret maksadıyla bir yere yolculuğa çıkar ve orada çok kar eder.

 

Bazı tabirciler, rüyada ayva görmek hoş değil, çünkü onun doğası tutucudur, dediler. Yeşil ayva sarı olan ayva hayırlıdır. Ayva iyi bir yere yolculuk yapmaya delalet eder. Bazen de ayva tabiatının tutucu olmasından dolayın cimriliğin ve sırları muhafaza etmeye delalet eder. Ayva, güzel ve yüce bir kadına delalet eder.

 

Rüyada ayva görmek, rüyada ayva yemek, rüyada ayva, rüyada ayva reçeli görmek, rüyada sarı ayva görmek, rüyada ayva ağacı görmek, rüyada ayva toplamak, rüya tabirleri ayva görmek, rüyada ayva koparmak, rüyada ayva yemek, rüyada ayva görmek, rüyada ayva ağacı, rüyada ayva toplamak, rüyada ayva yemek, rüyada ayva koparmak, rüyada ayva tatlısı yapmak, rüyada ayva rüya tabirleri, rüyada ayva, rüya tabirleri ayva reçeli görmek, rüyada ayva reçeli almak, rüyada çocuk ayva görmek, rüyada ayva reçeli nedir, rüyada ayva soymak, rüyada ayva reçeli yemek, rüyada ayva görmek, rüyada ayva ağacı görmek, rüyada ayva çiçeği görmek, rüyada ayva toplamak, rüyada ayva tatlısı görmek, rüyada ayva yemek, rüyada ayva reçeli yemek, rüyada ayva almak.

 

Rüyada ayva görmek, kişinin içinde bulunduğu duruma göre, hastalık, hastalıktan kurtuluş, yolculuk, doğum, işte başarı ve kazancı işaret eder.

Hiç yorum yok: