Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Aslan Görmek

Rüyada Aslan Görmek

 

Rüyada aslan görmek üç şekilde yorumlanır; Hükümet başkanı, cesaretli bir adam ve inatçı düşman. Rüyada aslan görmek, yüksek mevkideki insanlarla dostluk kurulacağına işarettir. Kendinize güvenen, güçlü bir insan olduğunuz için, hayatta her zaman başarılı olacaksınız.

 

Rüyanızda aslanın saldırısına uğradıysa, düşmanlarınız tarafından yenilecek onların emri altına girəcəksiniz.Yuxusunda bir aslana binip istediği yere götürdüğünü gören, büyük ve kuvvetli bir düşmanına üstünlük sağlar. Aslan'ın kovalayıp onun kaçtığını gören, korktuğu ve çekindiği bir şeyden kurtulur ve muradına erer. Aslandan korktuğunu fakat bir zarar görmediğini gören, düşmanına kurtulur.

 

Evinde aslanlar olduğunu gören, hayra erer, ömrü uzun olur. Eğer o evde bir hasta varsa iyi olur. Aslanın derisinden, etinden, kemiğinden, kılından, damağında ve aslanın bir şeyinden bir parça bulduğunu gören miras yer.Dövlət başkanı ile tabir edilir. Aslan başı bulmak veya Arslan eti yemek valiliğe, mertebeye, makam ve mala, Birine Arslan ısırması maldan ya da dünyalıktan görülecek zararla, Arslanın birini kovalaması korkuyla, Arslan'a binme güçlü bir düşmana galip gelmeye, Uzaktan Arslan görmek ecelin yaklaşmasına, Evde Arslan görmek sağlıklı kimse için uzun ömre delalet eder.

 

Rüyanızda aslanın saldırısına uğradıysa, düşmanlarınız tarafından yenilecek onların emri altına gireceksiniz. Aslanla boğuşmak, kazanmaya; aslan öldürmek, her alanda başarıya; aslana sırtını dayamak, kayıp ve üzüntüye; aslan tarafından takıp edilmek; tuzağa düşmeye işarettir. Rüyada aslanla karşılaşan ve korku duyan bir kimse maceralı sayılan bir işten büyük kazanç sağlayacak ve üstün, önemli biriyle dost olacak anlamına gelir. Kafesteki aslan bir dostun güç durumda kalacağına işarettir. Aslanla boğuşan kimsenin düşleri gerçekleşecek demektir.

 

Rüyada aslan görmek kuvvetli ve şiddetli bir düşmanla yorumlanır. Aslanla dövüştüğünü gören, üzerine hücum eden kuvvetli bir düşmanla mücadele eder. Bir aslana karsi çektiğini fakat aslanın kendisine doğru geldiği halde ona saldırmadığını gören, devletten veya devlet adamlarından bir zarar görmez. Aslandan kaçtığını ve hayvanın kendisini kovalamadığını gören, korku ve endişeden kurtulur, düşmanına üstün gelir. Kendisine aslan eti getirildiğini görenin eline mal geçer, o etten yemek daha iyidir. Aslan sütü de böyledir. Rüyada aslan görmek hükümet reisi ile tabir olunur.

 

Rüyada bir aslan başı bulduğunu ve onun etinden yediğini görmek, rütbeye ve mala ve nimete delalet eder. Aslan'ın bedeninden bir parçanın eline geçtiğini görmek, düşman malından faydalanmaya işarettir. Bir aslanı arkasına yüklediğini gören düşmanı ile anlaşır. Bir aslanın arkasından dolaşarak önüne çektiğini göreni, hükümet cezalandırır. Bir aslan başı aldığını gören büyük bir konuma geçiyor. Rüyasında bir aslanı sadiğini gören, devletin malini idare eder. Eğer tüccarsa mali artar, işçi ise kazancı çoğalır. Bir kadın rüyada aslan yavrusunu verdiğini görürse, büyük bir adamın süt annesi olur. Eğer aslan yavrusunu besleyen erkekse, bir yere amir olur.

 

Bir aslanın kendisini esirdiğini veya pençesiyle bir tarafını yaraladığını gören, düşmanına zarar görür. Rüyasında kendini bir aslanının kucakladığını gören, devlet büyüklerine yaklaşır. Bir aslan öptüğünü veya aslanın kendisine tatlı, tatlı batiğini gören, hükümet hizmetine girerek hayır ve menfaat görür. Eğer çalışıyorsa derecesi yükselir. Bir aslanı yediğini gören, devlet büyüklerine yakın olur ve onların güvenini kazanır. Aslan'ın derisi, killi, eti ve kemiği; ya hükümetten veya düşmandan gelecek malla tabir olunur. Rüyasında azgın bir aslanın halkın yolunu kestiğini görmek, devletin zulüm edeceğine, bir aslanın kendisini kovaladığını görmek, hükümetten korkmaya, bir aslana binmiş ama korkmakta olduğunu görmek, bir belaya uğrayacağına delalet eder.

 

Aslanı görüp kaçtığını ve hayvanın kendisini görmediğini gören, ilim ve hikmete nail olur. Bir aslanın bir memlekete girdiğini görmek, orada hükümet başkanının değişeceğine işarettir. Bir başka rivayete görünce: Rüyada dişi aslan görmek, kötü düşünceli, zalim ve çocuğuna kahredici bir kadına işaret eder. Rüyada bir dişi arsanla ilgili olduğunu gören kimse, büyük bir sıkıntıdan kurtulur. Kendi işlerinde yükselir ve düşmanına galip gelir. Dişi aslan sütunu içtiğini gören kimse, düşmana galip gelir. Etini yiyen de güç ve büyük bir mülk elde eder. Rüyada aslan görmek kuvvetli ve şiddetli bir düşmanla yorumlanır. Aslanla dövüştüğünü gören kimse üzerine saldıran kuvvetli bir düşmanla mücadele eder.

 

Bir arsalana karsı çektiğini fakat arsalanın kendisine doğru geldiği halde ona saldırmadığını gören, devletten veya devlet adamlarından bir zarar görmez. Aslandan kaçtığını ve hayvanın kendisini kovalamadığını gören, korku ve endişeden kurtulur, düşmanına üstün gelir. Kendisine Aslan eti getirildiğini görenin eline mal geçer, o etten yemek daha iyidir. Aslan sütü de böyledir. Aslanı evinde gören kimse, hayra, güce ve uzun ömre ulaşır. Bir kimse arsalanın kendini esirdiğini görürse, esirdiği miktar düşmanın bir şeye erişir. Aslanla dövüştüğünü gören, sapkın düşmanla savaş eder. Aslanın derisinden veya kılından bir şey aldığını görenin eline düşmanın malından bir şey geçiyor. Çok kere bu, miras malına işaret edər.Güclü biri olduğunuz için her zaman başarılı olacaksınız. Eğer bir aslanın saldırısına uğradığınızı gördüyseniz, düşmanlarınızın tarafından yenileceksiniz.

Hiç yorum yok: