Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

N'apcaz Şimdi Filmi Konusu

Napcaz Şimdi Filmi Konusu


 
2012, Türk yapımı, komedi tarzında, ülkemizde 28 Eylül 2012 tarihinde vizyona girecek olan filmdir. Napcaz Şimdi filmi konusu Ufuk Özkan’ın canlandırdığı Toygar ile Özge Özberk’in canlandırdığı Nalan’ın arasında başlayan peri masal gibi evliliğin zamanla cehenneme dönüşmesi ve sonrasında Nalan’a yapılan 500 bin TL değerindeki hayat sigortasını alamak için Toygar’ın yaptığı “başarısız” planlara dayanıyor. Birde işin içine Ebru Kocaağa’nın canlandırdığı Toygar’ın metresi Alev’in karışmasıya komik bir film ortaya çıkıyor.

Napcaz Şimdi Filmi Fragmanı İzle

  

Napcaz Şimdi filmi yönetmeni Özgür Özberk, senaristi Özgür Özberk, başlıca oyuncuları Özge Özberk, Ufuk Özkan, Zeynep Beşerler, Ebru Kocaağa, Yosi Mizrahi’dir. Napcaz Şimdi filmi vizyon tarihi 28 Eylül 2012’dir. N’apcaz Şimdi filmi çekimleri Karakiraz köyüne kurulan sette gerçeklemiştir.
 


 
Napcaz şimdi filminin konusu nedir, napcaz şimdi ufuk özkan özge özberk filminin konusu, 2012 napcaz şimdi filmi konusu, n’apcaz şimdi, napcaz şimdi ne zaman vizyonda, napcaz şimdi fragman, napcaz şimdi gösterim tarihi, napcaz şimdi sinemalar, napcaz şimdi ne zaman vizyona girecek.

Hiç yorum yok: