Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Vampir Avcısı Abraham Lincoln Filmi Konusu

Vampir Avcısı Abraham Lincoln Filmi Konusu


2012, ABD yapımı, 105 dakikalık, aksiyon, gerilim, korku ve fantastik tarzda, ülkemizde 17 Ağustos 2012 tarihinde gösterime girecek olan filmdir. Vampir Avcısı Abraham Lincoln filmi konusu 1818 yılında ünlü Amerikan Devlet Başkanı Abraham Lincoln’ü ailesi ile birlikte Avrupa’dan vampirler yüzünden Amerika’ya gelişini ve sonrasında başkanlığa giden süreçte vampirler ile yaşadığı mücadeleyi anlatıyor. Amerika’ya gelmeleri ile Abraham Lincoln’ün ailesi vampirler tarafından öldürülür. Sonrasında Abraham ailesinin intikamını alamak için büyük bir mücadelenin içerisine girer. Köleliği kaldıracağına dair vermiş olduğu vaatler ile siyasete başlayan ve sonrasında vampirler ile fantastik bir maceraya giren ünlü ABD başkanı Abraham Lincoln’e Vampir Avcısı Abraham Lincoln filminde farklı bir bakış açısı ile bakılıyor.


Vampir Avcısı Abraham Lincoln Filmi Fragmanı İzle




Vampir Avcısı Abraham Lincoln filmi yönetmeni Timur Bekmambetov, senaristi Seth Grahame-Smith ve film Seth Grahame-Smith’in aynı adlı romanına dayanarak beyaz perdeye uyarlanmış. Vampir Avcısı Abraham Lincoln filmi oyuncuları Benjamin Walker (Abraham Lincoln), Dominic Cooper (Henry Sturgess), Mary Elizabeth Winstead (Mary Todd), Anthony Mackie (William Johnson), Jimmi Simpson (Joshua Speed), Rufus Sewell Adam (Vampirlerin Lideri), Marton Csokas (Jack Barts)’dır. Film İngiltere’de 20 Haziran 2012 tarihinde, ABD’de 22 Haziran 2012 tarihinde gösterime girdi. 69 milyon dolarlık büyük bir bütçe ile çekilen Vampir Avcısı Abraham Lincoln filmi şuana kadar 74 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiş durumda.     

Hiç yorum yok: