Şimdi Gel De Gör Beni (Lola Versus) Filmi Konusu

Şimdi Gel De Gör Beni (Lola Versus) Filmi Konusu

 

2012, ABD yapımı, romantik ve dramatik komedi tarzında, 89 dakikalık, ülkemizde 7 Eylül 2012 tarihinde gösterime girecek olan filmdir. Şimdi Gel De Gör Beni (Lola Versus) filmi konusu Lola Versus adlı 29 yaşında, orta yaşlarına yaklaşan, düğününe çok kısa bir süre kala erkek arkadaşı tarafından terkedilen bir kadının hikayesine dayanıyor. Lola erkek arkadaşı terk ettikten sonra kendini ve hayatını sorgulamaya başlıyor ve sonuçta yeni maceralara yelken açıyor.
 

Şimdi Gel De Gör Beni (Lola Versus) Filmi Fragmanı İzle


 

Şimdi Gel De Gör Beni (Lola Versus) filmi yönetmeni Daryl Wein, senaristleri Daryl Wein, Zoe Lister Jones, başlıca oyuncuları Greta Gerwig, Joel Kinnaman, Zoe Lister Jones, Bill Pullman, Debra Winger’dir. Film ilk gösterimi 19 Nisan 2012 tarihinde Tribeca Film Festivalinde yapıldı ve 8 Haziran 2012 tarihinde ABD’de vizyona girdi. Şimdi Gel De Gör Beni (Lola Versus) filmi vizyon tarihi 7 Eylül 2012 olarak belirlendi.


Şimdi Gel De Gör Beni (Lola Versus) Filmi Konusu, Şimdi Gel De Gör Beni (Lola Versus) Konusu, Şimdi Gel De Gör Beni (Lola Versus) filmi konusu ne, Şimdi Gel De Gör Beni (Lola Versus) filmi konusu nedir, Lola Versus filmi konusu, lola versus konusu, lola versus filmi konusu nedir, lola versus film konusu, lola versus filmi konusu ne

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder