AyıTeddy (Ted) Filmi

Ayı Teddy (Ted) Filmi

 

2012, ABD yapımı, romantik komedi, macera ve animasyon tarzında, 106 dakikalık, ülkemizde 21 Eylül 2012 tarihinde gösterime girecek olan filmdir.  Ayı Teddy (Ted) filmi bir yılbaşı gecesi en sevdiği oyuncak ayısı Ted’in canlanmasını isteyen küçük çocuğun dileğinin yerine gelmesi ve ayısı Teddy ile birlikte yaşadığı maceraları komik bir şekilde izleyiciye aktarıyor. Değişik bir animasyon komedi olan Ayı Teddy filmi küçüklere hitap ediyor gibi gözüksede aslında daha çok büyükler için yapılmış bir film olarak herkesin beğenisini topluyor ve izleyiciden tam not alıyor.
 

Ayı Teddy (Ted) Filmi


  

Ayı Teddy (Ted) filmi yönetmeni Seth MacFarlane, senaristleri Seth MacFarlane, Alec Sulkin, Wellesley Wild, başlıca oyuncuları Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane, Giovanni Ribisi, Joel McHale, Patrick Warburton, Matt Walsh, Jessica Barth’dır. Ayı Teddy (Ted) filmi ABD’de 29 Haziran 2012 tarihinde vizyona girmiştir. Film için 65 milyon dolar bütçe harcanmış ve şuana kadar 350 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir. Ayı Teddy (Ted) filmi vizyon tarihi 21 Eylül 2012’dir.

  

 

Ayı Teddy (Ted) izle, Ayı Teddy (Ted) filmi izle, Ayı Teddy (Ted) film izle, Ayı Teddy filmi izle, Ayı Teddy film izle, Ayı Teddy izle, Ted izle, Ted filmi izle, Ted film izle, 2012 Ted filmi izle, Ayı Teddy animasyon filmi izle, Ayı Teddy (Ted) animasyon filmi izle, Ayı Teddy (Ted) animasyon izle, Ayı Teddy (Ted) 2012 izle, Ayı Teddy (Ted) filmi izle, Ayı Teddy (Ted) filmi konusu, Ayı Teddy (Ted) filmi konusu nedir, Ayı Teddy (Ted) filmi konusu ne

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder