Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Pasta Görmek ve Yemek

Rüyada Pasta Görmek ve Yemek



Rüyada pasta görmek, müjdeli ve sevinçli haber alınacağına işarettir. Rüyada pasta yemek hayırlı bir kısmet ile tanışabileceğinize, evli olanlar için rüyada pasta yemek iyi bir haber almaya işaret eder. Rüyada pasta görmek zor kazanılan paraya işaret eder. Rüyada pasta yemek zorluklarla kazandığı parayı iyi bir şekilde yiyeceğine işaret eder. Rüyada pasta görmek ama pastayı yememek para biriktirmeye işaret eder. Ayrıca rüyada pasta görmek yola ve yolculuğa işaret edebilir. Rüyada pasta ve kek görmek bazı durumlarda eski durum ve hale geri dönmeye işaret eder.  

 

Rüyada pasta görmek müjdeli haberdir. Rüyada pasta veya kurabiye yemek ziyaret ve eğlence anlamına gelebilir. Rüyada pasta yapmak ya da pişirmek kişinin kendisini geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya işaret eder. Rüyada pasta almak yeni arkadaşlar edinmeye delalet eder. Rüyada pasta yemek bolluk, bereket ve sevince işarettir. Rüyada pasta kesmek ve dağıtmak çevredeki insanlara yardım etmeye işaret eder. Rüyada çikolatalı pasta görmek ya da rüyada yaş pasta görmek mutluluk edecek güzel bir kısmete işaret eder. Rüyada pasta görmek sevginize karşılık alacağınıza ve sevdiğinizle mutlu olacağınıza işaret edebilir. Rüyada pasta görmek ve yemek iyi ve hayırlı kısmettir. Rüyada kremalı pasta görmek ve yemek iyi sayılmaz.



Rüyada pasta yaptığını görmek gelecekle ilgili planlar yapmaya işaret eder. Rüyada pasta yediğini görmek çevrenizde sizi kıskanan ve çekemeyen insanlar olduğuna, rüyada düğün pastası görmek ve yemek uzun süredir peşinde olduğunuz kişiye ilanı aşk etmeye işaret eder. Rüyada pasta aldığını görmek yeni arkadaşlık ilişkileri kurmaya işaret eder.





rüyada çikolatalı pasta görmek, rüyada yaş pasta görmek, rüyada pasta yaptığını görmek, rüyada pasta yediğini görmek, rüyada pasta aldığını görmek, rüyada pasta yapmak

Hiç yorum yok: