Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Çikolata Görmek ve Yemek

Rüyada Çikolata Görmek ve Yemek



Rüyada çikolata görmek ferahlık ve sevince; alın teri ile kazanılan paraya, çikolata yemek mal ve mülke işaret eder. İnsanların güvenini kazanacaksınız demektir. Birçok insanla yeni dostluklar, arkadaşlıklar kuracaksınız anlamındadır.



Rüyada çikolata görmek; kendini ödüllendirmek anlamına gelir. Rüyada çikolata yemek, çikolata yediğini görmek; gerçek hayatınızda duygularınızın mantığınızdan önde gittiğini, duygularınıza hakim olmayı öğrenmeniz gerektiğine işaret eder.

 

Rüyada çikolata almak, çikolata aldığını görmek; hayatınızda yeni tatlar, yeni lezzetler ya da bazı güzel gelişmeler olacağını işaret eder. Çikolata vermek, çikolata verdiğini görmek; duygularınızı kontrol etmeye başladığınızı işaret eder.



Rüyada çikolata görmek insanların güvenini elde ettiğiniz anlamına gelir. Bu rüya, birçok insanla tanışıp, yeni arkadaşlıklar kuracağınızın habercisidir.



Rüyada çikolata yiyen birini görmek, çok aşırı bir düşkünlük işareti olabilir ve hayatınızda bazı kısıtlamalar gerektiğini gösterir.



Rüyada çikolata hediye etmek, çikolata hediye ettiğini görmek; sevgi ve aşk anlamlarını simgeler.





rüyada çikolata aldığını görmek, rüyada çikolata görmek ve yemek, rüyada çikolata ikram etmek, rüyada çikolata almak, rüyada çikolata dağıtmak, rüyada çikolata yediğini görmek, rüyada çikolata yemek

Hiç yorum yok: