Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Oğlum Bak Git Filmi Konusu

Oğlum Bak Git Filmi Konusu

2012, Türk Yapımı, komedi ve mizah tarzında henüz vizyon tarihi belli yolmayan, yönetmenliğini Haydar Işık’ın yaptığı, senaryosunu Şeyda Delibaş’ın yaptığı filmdir. Oğlum Bak Git filmi konusu internet fenomeni haline gelen ve milyonlarca kişinin izlediği, politik söylemlere bile sahne olan, tüm ana haber bültenlerinde gösterilen ünlü video “Oğlum Bak Git” ile alakalıdır. Filmin çekimleri 5 Ağustos 2012 tarihinde başlayacak. Film geçen günlerde film oyuncularından Yavuz Seçkin’in Facebook profiline filmin afişini yüklemesi sonucu ortaya çıkmıştır.
Oğlum Bak Git Video


Oğlum Bak Git Filmi oyuncuları Yavuz Seçkin, Arzu Yanardağ, Çetin Altay, Selahattin Taşdöğen, Orhan Aydın ve Sibel Gökçe’dir. Yavuz Seçkin’in ilk filmi olma özelliği de taşıyan filmin yayım tarihinin ne zaman olacağı henüz kesinleşmemiştir. Oğlum Bak Git filminin yönetmenliğini reklam, klip ve TV programlarında yönetmelik yapmış, bazı film ve dizilerde oynamış Haydar Işık yapıyor. Filmin yapımcısı ise Ercan Narinç’tir. Filmin senaristi ise Sağ Salim filmi senaristliğini de yapan Şeyda Delibaş yapıyor. Film 2012 yılının en iyi komedi filmi olmaya adaydır.   

Hiç yorum yok: