Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Ev Filmi Konusu

Ev Filmi Konusu



2009, Türk yapımı, 95 dakikalık, 4 Haziran 2010 tarihinde vizyona giren, korku, gerilim tarzındaki filmdir. Ev filmi konusu BBG evlerinde yaşanan olaylar ve eve silahlı bir kişinin girmesi ile ortaya çıkan korkunç olaylara dayanıyor. Filmin başlangıcında “Ev” adlı yarışmada bir zamanlar ülkemizde çok popüler olan BBG evlerinde yaşanan olaylar ortaya konuyor. Belirli bir noktadan sonra BBG evi silahlı bir kişini tarafından basılıyor ve bu evdeki kuralları daha vahşi ve acımasız bir hale getiriyor. Programı yapan insanlar ve polislerle, evdeki yarışmacılar ve oyunun kurallarını baş aşağı eden gerilim dolu bir dizi olay yaşanıyor.

Ev  Filmi Fragmanı


Ev filmi yönetmeni ve senaristi Caner Özyurtlu ve Ahmet Özyurtlu, başlıca oyuncuları  Alican Yücesoy, Gülçin Santırcıoğlu, Deniz Celiloğlu, Funda Eryiğit, Ece Çeşmioğlu, Alpay Kemal Atalan, Şükran Ovalı, Ahmet Saraçoğlu, Özgür Özberk, Kerem Atabeyoğlu, Aşkın Şenol, Melda Gür, Alpay Atalan, İbrahim Ersoylu, Birol Temizyer, Levent Ünsal’dır. Film Türk yapımı korku ve gerilim sevenler için uygundur.

Hiç yorum yok: