Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Cehennem Melekleri 2 Filmi Konusu

Cehennem Melekleri 2 Filmi Konusu

Cehennem Melekleri 2 filmi konusu ise Cehennem Melekleri (The Expendables) yeniden bir araya geliyor. Mr.Church basit bir işi bitirmek isterken grup elemanlarından birisi paralı asker olan Jean Vilain tarafından öldürülüyor. Cehennem Melekleri öldürülen arkadaşlarının intikamını almak için harekete geçiyor. Sonrasında aksiyon, macera, çatışma sahneleri gibi özellikle erkek izleyicilerin dikkatini çeken performanslar ortaya çıkıyor. Ayrıca Cehennem Melekleri 2 filminin tanıtımı sırasında filmin oyunu da satışa çıkacak. The Expendables 2  oyununun Ubisoft tarafından geliştirildiği geçenlerde youtube sızan video sayesinde gün ışığına çıkmıştı. Simon West’in yönetmenliğini yaptığı Cehennem Melekleri 2 filmi ülkemizde 17 Ağustos tarihinde sinemalarda olacak.



The Expendables (Cehennem Melekleri) serisi Sylvester Stallone ile hayat buldu ve ünlü oyuncunun en önemli projelerinden birisi oldu. Özellikle ilk filmin senaryo konusunda pek beğenilmemesine rağmen muhteşem aksiyon sahneleri nedeniyle izleyiciden çok fazla ilgi görmüştü. The Expendables 2 filminde ise aksiyona yeni ünlü isimler katılıyor ve neredeyse birinci filmi ikiye katlıyor. Cehennem Melekleri 2 filminde Barney Ross (Sylvester Stallone), Mr. Church (Bruce Willis), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren),Toll Road (Randy Couture) ve Hale Caesar (Terry Crews), Jean Claude van Damme, Chuck Norris, Terry Crews, Arnold Schwarzenegger gibi çok sayıda ünlü oyuncu yer alıyor.

Hiç yorum yok: