Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Pek Yakında (Cem Yılmaz) Filmi Konusu


Pek Yakında Filmi Konusu
                                               

2014, Türk yapımı, komedi, macera ve dram tarzında, ülkemizde vizyon tarihi Ekim 2014 olan filmdir. Pek Yakında filmi konusu; eskiden filmlerde figüran olarak çalışan, sonrasında ise korsan DVD işine giren Zafer’in (Cem Yılmaz) iyi gitmeyen evliliğini kurtarmak için illegal işleri bırakması gerekir. Yeni bir başlangıç yapmak isteyen Zafer yeni bir proje için kolları sıvar. 1970’li yıllardan beri bir türlü çekilememiş olan fantastik Şahikalar – Kötülüğün Sonu filmini çekmek için ekibi toplar. Ancak 40 yılı aşkın bir süredir çekilemeyen bir filmi ayağa kaldırmak çokta kolay olmayacaktır.
 

Pek Yakında Filmi Fragmanı İzle


   

Pek Yakında filmi yönetmeni Cem Yılmaz, senaristi Cem Yılmaz,  başlıca oyuncuları Cem Yılmaz (Zafer), Ozan Güven (Boğaç Boray - Eski bir jönü), Zafer Algöz (Ahben Sonel – Şahikalar filminin ünlü yönetmeni), Özkan Uğur (Ejder), Çağlar Çorumlu (Zeki), Cengiz Bozkurt (Suat), Tülin Özen (Arzu), Zerrin Tekindor, Hare Sürel (Reji asistanı), Ayşen Gruda, Ülkü Duru, Emin Gürsoy, Metin Coşkun, Tuğrul Tülek ve Ata Berk Mutlu ’dur. Pek Yakında filmi konusu bu şekilde açıklanabilir. Cem Yılmaz Pek Yakında filmi sinemaseverler tarafından dört gözle bekleniyor.

Hiç yorum yok: