Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Arınma Gecesi 2 Anarşi (The Purge:Anarchy) Filmi Konusu


Arınma Gecesi 2 Anarşi (The Purge:Anarchy) Filmi Konusu


2014, ABD yapımı, korku, gerilim tarzında, 103 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 18 Temmuz 2014 olan filmdir. Arınma Gecesi 2 Anarşi (The Purge:Anarchy) filmi konusu; Serinin birinci filmi Arınma Gecesi (The Purge) ülkemizde Eylül 2013’de vizyona girdi. Film temelde Arınma Gecesi olarak adlandırılan bütün suçların serbest olduğu bir gecede zarar görmek istemeyen masum insanların içinde bulundukları durumdan kurtulma çabalarını korku ve gerilim ekseninden ele alıyor. Bu filmde çocukları ile birlikte evlerine dönmeye çalışan bir aile ve evlerinden saldırılıya uğrayan bir anne ve kız ertesi güne ulaşmak için güç birliği yapmak zorunda kalacak. ABD de toplam 65 milyon dolar hasılat elde eden ilk filmin devamı niteliğinden Arınma Gecesi 2 Anarşi ABD ile aynı tarihte gösterime girecek.


 
Arınma Gecesi 2 Anarşi Filmi Fragmanı İzle
 

 
Arınma Gecesi 2 Anarşi (The Purge:Anarchy) filmi yönetmeni James DeMonaco, senaristi James DeMonaco,  başlıca oyuncuları Frank Grillo (Komiser), Carmen Ejogo (Eva Sanchez), Zach Gilford (Shane), Kiele Sanchez (Liz), Michael K. Williams (Carmelo), Zoe Soul (Cali), Jack Conley (Big Daddy), John Beasley (Papa Rico), Nicholas Gonzalez (Carlos)’dur. Arınma Gecesi 2 Anarşi (The Purge:Anarchy) filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: