Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Veronica Mars Filmi Konusu


Veronica Mars Filmi Konusu

 

2014, ABD yapımı, dram, komedi ve polisiye tarzında, 107 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi pek yakında gerçekleşecek olan filmdir. Veronica Mars filmi konusu;  2004 – 2007 yılları arasında yayınlanan ve oldukça ilgi gören aynı adlı dizinin izleyicileri ve hayranları tarafından geçen yıl düzenlenen kampanyalarla yaklaşık 6 milyon dolar maddi destek sağlanması sonrasında çekimlerine başlanan filmdir. Dizi Neptün’ün bir kasabasında geçmektedir ve filmin kahramanı Veronica Mars kasaba şerifi Keith Mars’ın kızıdır. 18 yaşında dedektiflik lisansını almıştır ve çok sayıda kriminal vaka ile ilgilenmiştir. Ayrıca psikoloji bölümü mezunudur ve filmde gizemli olayları çözmeye çalışacaktır.   
 

Veronica Mars Fragmanı İzle


  

Veronica Mars filmi yönetmeni 2004 – 2007 yılları arasında yayınlanan dizinin yapımcısı Rob Thomas, senaristi Diane Ruggiero, Rob Thomas başlıca oyuncuları Kristen Bell  (Veronica Mars), Enrico Colantoni (Keith Mars), Ryan Hansen, Tina Majorino, Francis Capra, Christine Lakin, Krysten Ritter, Ken Marino’dur. Veronica Mars filmi vizyon tarihi ülkemiz için henüz netleşmemiştir. Veronica Mars filmi konusu için bu bölüme bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok: