Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Karaoğlan Filmi Konusu

Karaoğlan Filmi Konusu

 

2013, Türk yapımı, aksiyon, macera ve savaş tarzında, 110 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 11 Ocak 2013 olan filmdir. Karaoğlan filmi konusu 1238 yılında Anadolu toprakları kargaşa ve Moğol tehditi altındayken Türk devletlerinin birlik olma çabaları ve Moğolların bunu engellemek için yaptıklarına dayanıyor. Moğollara karşı birlik olmak için harekete geçen Türk devletleri ilk olarak Altın Orda Devletini birliğe katmak için Çise Hatun’un bu devlete gelin gitmesi gerekir. Bu planı öğrenen Moğol orduları başındaki Camoka bunu engellemek için Çise Hatun’u öldürmek için harekete geçer. Ancak Çise Hatun’u koruyan Karaoğlan ve arkadaşları Moğolların bu planına engel olmak için elinden geleni yapacaklardır. Suat Yalaz’ın 1963 yılından itibaren yayınlanmaya başlanan Karaoğlan çizgi romanlarından yola çıkarak beyazperdeye uyarlanan Karaoğlan filmlerinin 2013 uyarlaması 12 milyon dolar bütçesi ile Türk sinemasının pahalı yapımları arasında yer alıyor.

 

Karaoğlan Fragmanı İzle


 

 

Karaoğlan filmi yönetmeni Kudret Sabancı, senaristleri Kudret Sabancı,  Melek Öztürk,  Rana Mamatlıoğlu, başlıca oyuncuları Volkan Keskin (Karaoğlan), Özlem Yılmaz (Çise Hatun), Müge Boz (Bayırgülü), Hasan Yalnızoğlu (Camoka), Hakan Karahan (Baybora), Gaffur Uzuner (Çalık), Suavi Eren (Koca Uruz), Serhan Ernak (Kosker), Cihan Çulfa (Celasun), Tuncay Gençkalan (Balaban), Turgay Tanülkü (Tokucar Noyan), Bekir Çiçekdemir (Vepko), Janbi Ceylan (Celme), Ozan Özcan (Borcuk), Macit Sonkan (Berkehan), Oktay Doğanay (Prens Çağanbay)’dır. Karaoğlan (2013) filmi vizyon tarihi 11 Ocak 2013’dir.

Hiç yorum yok: