Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Düşler Diyarı (Beasts of the Southern Wild) Filmi Konusu

Düşler Diyarı (Beasts of the Southern Wild) Filmi Konusu

 

2012, ABD yapımı, fantastik dram tarzında, 93 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 11 Ocak 2013 olan filmdir. Düşler Diyarı (Beasts of the Southern Wild) filmi konusu 6 yaşındaki Hushpuppy’nin (Cimcime) dünyayı kurtarmak için giriştiği fantastik maceraya dayanıyor. Auroch adlı tarih öncesi yaratıklardan oluşan ordu dünyayı yoketmek için harekete geçiyor. Çeşitli doğa afetlerle dünyanın sonu gelmek üzereyken Hushpuppy dünyanın öbür ucundaki annesini bulmak ve dünyayı kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Düşler Diyarı filmi çekimleri için 2 milyon dolar harcanmış ve şuana kadar film 12 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir.

 

Düşler Diyarı (Beasts of the Southern Wild) Fragmanı İzle


 

 
Düşler Diyarı (Beasts of the Southern Wild) filmi yönetmeni Benh Zeitlin, senaristleri Lucy Alibar, Benh Zeitlin, başlıca oyuncuları Quvenzhané Wallis (Hushpuppy), Dwight Henry (Wink), Levy Easterly (Jean Battiste), Gina Montana (Miss Bathsheba) Lowell Landes (Walrus), Jonshel Alexander (Joy Strong), Marilyn Barbarin (Kaberet Şarkıcısı), Kaliana Brower (T-Lou), Nicholas Clark (Sticks), Henry D. Coleman (Peter T), Philip Lawrence (Dr. Maloney)’dır. Düşler Diyarı (Beasts of the Southern Wild) filmi vizyon tarihi 11 Ocak 2013’dir.

Hiç yorum yok: