Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Laz Vampir Tirakula Filmi Konusu

Laz Vampir Tirakula Filmi Konusu

 
2012, Türk yapımı, komedi tarzında, 90 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 14 Aralık  2012 olan filmdir. Laz Vampir Tirakula filmi konusu İstanbulda taksi şöförlüğü yapan Karadenizli laz Dursun normal bir hayat sürerken kendini birden bire Drakula tarafından bedenine girilmek üzere seçilir. Ancak Drakula çok yanlış bir bedene girdiğini kısa süre içerisinde anlayacaktır. Çünkü Drakula’nın Dursun’un bedenini kontrol etmesi çok kolay olmayacak ve çoğu zaman işler karışacaktır. Bu karışıklıklar mizah dolu ve komik sahneler ortaya çıkartıyor. Sonuçta komedi yüklü bir hikaye ortaya çıkıyor. Türk komedi filmlerinden hoşlalan kişilerin ya da laz komedi filmi hayranlarının kaçırmaması gereken bir film “Laz Vampir Tirakula”.
 

Laz Vampir Tirakula Fragmanı İzle


 

Laz Vampir Tirakula filmi yönetmenleri Metin Koç, Ulaş Zeybek, senaristi Metin Koç, başlıca oyuncuları Levent Sülün (Dursun), Wilma Elles (Elisabet), Alp Korkmaz (Yeniçeri Koçoğlu), Meral Kaplan (Myra), Veysel Diker (Ferdinand), Tuğba Melis Türk (Mine), Alay Cihan (İdris), Ebru Kaymakçı (Emine), Serkan Genç (Ramar), Emin Gümüşkaya (Cinli Cemal), Seymen Aydın (Vlad Tepeş Drakula), Süleyman Yağcı (Antikacı)’dır. Laz Vampir Tirakula filmi vizyon tarihi 14 Aralık 2012’dir.

Hiç yorum yok: