Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Kıyamet Günü (The Impossible) Filmi Konusu

Kıyamet Günü (The Impossible) Filmi Konusu
 

2012, İspanya ve Amerika Birleşik Devletleri ortak yapımı, dram tarzında, 113 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 28 Aralık 2012 olan filmdir. Kıyamet Günü (The Impossible) filmi konusu 2004 yılında yaşanan büyük Tsumani felaketine Tayland’ın cennet bir köşesinde yakalanan ve felaketten canlı olarak kurtulmayı başaran İspanyol bir ailenin gerçek hikayesine dayanıyor. Maria ve Henry’nin çocukları ile çıktıkları noel tatili 26 Aralık 2004’de yaşanan Tsunami ile tam bir felakete dönüşüyor. Bu felaketle birlikte bir ölüm kalım savaşı başlıyor.
 

Kıyamet Günü (The Impossible) Fragmanı İzle


  

Kıyamet Günü (The Impossible) filmi yönetmeni Juan Antonio Bayona, senaristi Sergio G. Sanchez, başlıca oyuncuları Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland, Samuel Joslin, Oaklee Pendergast, Geraldine Chaplin, Marta Etura, Simon Blyberg’dır. Kıyamet Günü (The Impossible) filmi vizyon tarihi 28 Aralık 2012’dir.

Hiç yorum yok: