Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Bekarlığa Veda (Bachelorette) Filmi Konusu

Bekarlığa Veda (Bachelorette) Filmi Konusu

 
 
2012, ABD yapımı, komedi tarzında, 87 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 21 Aralık  2012 olan filmdir. Bekarlığa Veda (Bachelorette) filmi konusu yıllar önce lisedeyken Becky’nin başının belası olan Regan, Gena, Katie yıllar sonra Becky’nin Dale ile evleneceğini duyunca ona bir bekarlığa veda partisi hazırlamasına dayanıyor. Becky sade bir bekarlığa veda partisi olmasını isterken baş belası üçlü onun fikirleri yerine çılgın bir parti hazırlamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bekarlığa Veda (Bachelorette) filmi eğlence amacıyla sinemaya gitmek ve gülmek isteyenler için iyi bir film alternatifi olabilir. 3 milyon dolar bütçe ile çekilen film şu ana kadar 7 milyon dolar gişe hasılatı elde etti.
 

Bekarlığa Veda (Bachelorette) Fragmanı İzle


  

Bekarlığa Veda (Bachelorette)filmi yönetmeni Leslye Headland, senaristi Leslye Headland, başlıca oyuncuları Kirsten Dunst, Isla Fisher, Lizzy Caplan, Rebel Wilson, Kyle Bornheimer, James Marsden, Adam Scott, Paul Corning, Andrew Rannells, Hayes MacArthur, Horatio Sanz, Shauna Miles, Ann Dowd, Ella Rae Peck, Melissa Stephens, Dave Weasel, June Diane Raphael, Arden Myrin’dır. Bekarlığa Veda (Bachelorette) filmi vizyon tarihi 21 Aralık 2012’dir.

Hiç yorum yok: