Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Oğlum Bak Git Filmi Konusu

Oğlum Bak Git Filmi Konusu

 

2012, Türk yapımı, komedi tarzında, ülkemizde vizyon tarihi 19 Ekim 2012 olan filmdir. Oğlum Bak Git filmi konusu Yavuz Seçkin’in oynadığı Orhan karakteri üzerine kuruluyor. Orhan sürekli talihsiz olaylar yaşayan bir taksi şoförüdür. Elinden gelen tüm yöntemleri kullansada şansızlığına son veremez. Sonuçta Figen isimli kişisel gelişim uzmanına gitmeye karar verir. Figen’in babası mafya babasıdır ve Orhan şanssızlıklarına bir yenisini eklemek üzeredir. Oğlum Bak Git komedi ve mizah ögeleri üzerine kurulmuş bir film olarak karşımıza çıkıyor.
 

Oğlum Bak Git Fragmanı İzle


 

Oğlum Bak Git filmi yönetmeni Kamil Çetin, senaristi Şeyda Delibaşı, başlıca oyuncuları Yavuz Seçkin, Selahattin Taşdöğen, Metin Yıldız, Esra Sönmezer, Nazlıhan Yılmaz, Veysel Diker, Orhan Aydın’dır. Oğlum Bak Git filmi vizyon tarihi 19 Ekim 2012’dir. Oğlum Bak Git filmi internet fenomenine dönüşen ve milyonlarca kişi tarafından seyredilen “oğlum bak git” videosundan sonra planlanmış ve çekilmiştir.

Hiç yorum yok: