Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

New York´ta 2 Gün (2 Days In New York) Filmi Konusu

New York´ta 2 Gün (2 Days In New York) Filmi Konusu
 

2012, Fransa, Almanya, Belçika ortak yapımı, romantik komedi tarzında, 96 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 5 Ekim 2012 olan filmdir. New York´ta 2 Gün (2 Days In New York) filmi konusu New York’ta mutlu bir ilişki yaşayan Marion ve Mingus’un Marion’un ailesinin kendilerini ziyarete gelmesi ile yaşanan karmakarışık ve bir o kadarda komik hikayesine dayanıyor. 2007 yılında çekilen Paris’te 2 Gün filminde Marion ve Jack’in aşklarına tanıklık etmiştir. Bu filmde ise Marion’un Jack’ten ayrıldığını ve Mingus ile mutlu bir ilişki kurmaya çalıştığına şahitlik ediyoruz. Ama ziyarete gelen Marion’un ailesi özellikle kültürel farklılıklar nedeniyle işleri biraz zorlaştıracak gibi gözüküyor.   
 

New York´ta 2 Gün  (2 Days In New York) Filmi Fragmanı İzle


  

New York´ta 2 Gün (2 Days In New York) filmi yönetmeni Julie Delpy, senaristi Julie Delpy, başlıca oyuncuları Chris Rock, Julie Delpy, Albert Delpy, Alexia Landeau, Alexandre Nahon, Malinda Williams, Arthur French, Kate Burton’dur. New York´ta 2 Gün (2 Days In New York) filmi ilk gösterimi 28 Mart 2012 tarihinde Fransa’da gerçekleştirilmiştir. New York´ta 2 Gün (2 Days In New York) filmi vizyon tarihi 5 Ekim 2012’dir.

Hiç yorum yok: